Grafikai megoldások

Kiadványtervezés, arculattervezés


Egy jól irányzott és tudatosan átgondolt arculat hatással van az ügyfeleidre partnereidre. Fontos, hogy a cég arculata egységes legyen, hiszen ekkor válik egy cég egyedivé, ekkor tudod magadat jól pozícionálni.

Amennyiben elkötelezed magad a céges arculat kialakítása mellett, akkor ezt minden esetben profi szakemberre bízd. Manapság ha arculatról beszélünk az online felületek még fontosabb horderővel bírnak, hiszen sokkal több emberhez juthat el. Gyorsabban mint azt Te gondoltad volna.

Az alapvető arculati elemek meghatározóak egy cég életében és működésében. Ezért az arculattervezés során igyekszünk minden pontot felmérni az adott cég szolgáltatási területéről. Értelem szerűen az üzleti stratégia nem tartozik szorosan az arculattervezés területéhez, de minden arculattervezési projekt, amely nem egy jól megalapozott üzleti stratégia szolgálatában áll, csak kidobott pénz. Egy sikeres stratégia kialakításához viszont nélkülözhetetlen a marketing szempontok érvényesítése.


Arculattervezés előtt állsz?


Az alábbi Ajánlatkérés gombra tudod felvenni velünk a kapcsolatot. Ezután legfeljebb 8 órán belül válaszolunk és meglátjuk,
hogy tudunk-e segíteni. A továbbiakat e-mailben vagy telefonon beszéljük majd meg.


Kérd ajánlatunkat

UX / Design tervezés


Már évek óta velünk él a user experience design kifejezés, bár sokkal inkább a rövidítésével találkozunk, a UX designnal. Elmondjuk, miről is van szó, mi a UX és a UI jelentése, mi a különbség közöttük, és bemutatjuk, hogyan érdemes nekifutni a felhasználói élmény tervezésének. A user experience design, a felhasználói élmény megtervezése tulajdonképpen webdesign, csak egy más megközelítésből. Habár minden tervezésnél figyelembe veszik az “embert”, ott lebeg valamiféle persona a designer szeme előtt, itt a középpontba kerül. A tervezés minden eleme a felhasználónak van alárendelve, mindent a felhasználói élmény szempontjából vizsgálunk.


Weboldal elemzés

Most megtudhatod, hogy teljesít weboldalad.


Csatlakozz és tudd meg, hogy milyen szempontok alapján építünk vevőszerző weboldalt. Iratkozz fel és ezért mi elküldjük Neked, hogy mire fókuszálj amikor weboldal fejlesztetsz! Illetve megtudhatod, milyen a jelenlegi weboldalad!