Weboldal elemzés

Hogyan működik valójában a weboldalad?


Nem vagy elégedett az weboldaladdal? Ha szeretnéd, hogy objektíven, számokban lássuk hol lehet a gond, akkor próbáld ki többirányú webauditunkat.

Az elemzés előtt mindig felkészülünk, megkérdezzük, hogy pontosan mire vagy kíváncsi? Mit vársz tőle, mivel lennél elégedett? A weboldal auditnak mindig van célja. Egy jól feltett kérdés néha olyan dolgokat indíthat el jó irányba, amiből már könnyebb lesz a változtatás, új utak is meg tudnak nyílni, vagy éppen felesleges dolgokat lehet elengedni.


Most akkor beszéljünk a saját weboldaladról


Az alábbi Ajánlatkérés gombra tudod felvenni velünk a kapcsolatot. Ezután legfeljebb 8 órán belül válaszolunk és meglátjuk,
hogy tudunk-e segíteni. A továbbiakat e-mailben vagy telefonon beszéljük majd meg.


Kérd ajánlatunkat

Maximális diszkréció és titoktartás


Mielőtt bármi is történne, bármit is megmutatnál, aláírunk egy titoktartási szerződést, amivel garantáljuk, hogy amit láttunk, ami elhangzott, az nem tartozik másra.

Az elemzés átadása, megbeszélése után a gyakorlati teendőket az végzi el, akit megbízol vele. Nyugodtan elviheted a meglevő, jól bevált partneredhez, sőt, segítünk neki értelmezni is. Ha pedig minket bízol meg, úgy megköszönjük.

Hogy épül fel a weboldal elemzés?
Seo elemzés

Az oldal szoftveres mérése során megnézzük a helyezéseket az adott kulcsszavakra, keresési kifejezésekre; az oldal technikai és tartalmi megfeleléseit, betöltési időt, oldalakat, linkeket, stb.
Analytics elemzés

Betekintünk az Analytics, és a webmestereszközök fiókba és az ott található adatokat értelmezzük közösen. Ez egy nagyon fontos lépcső, sok mindenre fény derülhet a forgaloből, meg arról, hogyan használják a látogatók a webhelyedet, illetve a Google szemével is megnézzük az oldalt. Semmihez nem nyúlva, csak az adatokat szűrjük több módon.Tartalomelemzés

Ez külön is kérhető, jellemzően akkor jön jól, ha már régebbi az oldal, sok tartalom van rajta és ezeket kell rendbetenni, például felújítás, vagy keresőoptimalizálás megkezdése előtt. A másik szempont a tartalomelemzésnél az, hogy mennyire hasznos, segíti-e az oldal célját? Vannak-e hiányosságok? Mit tennénk még bele? Egyedi eszközök + személyes átolvasások, vélemények után születik meg az elemzés egy sokoldalas táblázat formájában, amihez írásos összefoglaló is jár.
Konkurenciaelemzés

Kik a fő versenytársaid a piacon? Hol vannak ők jelen, mit mondanak, miben más, miben jobb esetleg az ő kommunikációjuk? – Induló oldalak esetében piacralépés előtt is hasznos, így lehet jól pozícionálni.Weboldal elemzés

Most megtudhatod, hogy teljesít weboldalad.


Csatlakozz és tudd meg, hogy milyen szempontok alapján építünk vevőszerző weboldalt. Iratkozz fel és ezért mi elküldjük Neked, hogy mire fókuszálj amikor weboldal fejlesztetsz! Illetve megtudhatod, milyen a jelenlegi weboldalad!