Web design / Ux design / Webáruház design

Grafikai megoldások

Egy jól irányzott és tudatosan átgondolt arculat hatással van az ügyfeleidre partnereidre. Fontos, hogy a cég arculata egységes legyen, hiszen ekkor válik egy cég egyedivé, ekkor tudod magadat jól pozícionálni.


Kiadványtervezés


Egy jól irányzott és tudatosan átgondolt arculat hatással van az ügyfeleidre partnereidre. Fontos, hogy a cég arculata egységes legyen, hiszen ekkor válik egy cég egyedivé, ekkor tudod magadat jól pozícionálni.

Amennyiben elkötelezed magad a céges arculat kialakítása mellett, akkor ezt minden esetben profi szakemberre bízd. Manapság ha arculatról beszélünk az online felületek még fontosabb horderővel bírnak, hiszen sokkal több emberhez juthat el. Gyorsabban mint azt Te gondoltad volna.

Az alapvető arculati elemek meghatározóak egy cég életében és működésében. Ezért az arculattervezés során igyekszünk minden pontot felmérni az adott cég szolgáltatási területéről. Értelem szerűen az üzleti stratégia nem tartozik szorosan az arculattervezés területéhez, de minden arculattervezési projekt, amely nem egy jól megalapozott üzleti stratégia szolgálatában áll, csak kidobott pénz. Egy sikeres stratégia kialakításához viszont nélkülözhetetlen a marketing szempontok érvényesítése.

UX / UI design tervezés


Már évek óta velünk él a user experience design kifejezés, bár sokkal inkább a rövidítésével találkozunk, a UX designnal. Elmondjuk, miről is van szó, mi a UX és a UI jelentése, mi a különbség közöttük, és bemutatjuk, hogyan érdemes nekifutni a felhasználói élmény tervezésének.

A user experience design, a felhasználói élmény megtervezése tulajdonképpen webdesign, csak egy más megközelítésből. Habár minden tervezésnél figyelembe veszik az “embert”, ott lebeg valamiféle persona a designer szeme előtt, itt a középpontba kerül. A tervezés minden eleme a felhasználónak van alárendelve, mindent a felhasználói élmény szempontjából vizsgálunk.

Kérd ingyenes tanácsadásunkat, gyere el irodánkba és egy jó kávé mellett beszéljük meg a leendő projekt részleteit. Célunk, hogy egy átfogó támogatást kapj új weboldalad mellé!


Stratégiában gondolkodunk


Az alábbi ajánlatkérés gombra tudod felvenni velünk a kapcsolatot. Ezután legfeljebb 8 órán belül válaszolunk és meglátjuk, hogy tudunk-e segíteni. A továbbiakat e-mailben vagy telefonon beszéljük majd meg. Irodánban is szívesen látunk Zuglóban. Így könnyen át tudjuk beszélni új projektedet. Mindezt egy jó kávé mellett. De telefonon is hívhatsz minket a 06(20) 438 32 20 -as számon

Kérd ajánlatunkat

Weboldal készítés folyamatok

Weboldal készítés előtt fontos, hogy tisztában legyél a folyamatokkal. Akkor tudunk sikeresen együtt dolgozni, hogy jól átlátod ezeket a weboldal készítési folyamatokat.

01 -

Személyes megbeszélés

Első megbeszélésünk / személyes találkozáunk alkalmával megismerjük vállalkozásod, termékeidet, szolgáltatásodat. Átbeszéljük, hogy milyen céljaid vannak? Mit szeretnél elérni új weboldaladdal? Milyen típusú weboldalt készítsünk? Lesznek e vagy már vannak tartalmaid?

02 -

Személyre szabott árajánlat

Most már tudjuk mindketten, hogy milyen típusú weboldalt kell készítenünk vállalkozásod számára. Az elhangzott adatok alapján elkészítjük a személyre szabott árajánlatunkat. Az árajánlatunk tartalmazza a projektet érintő weboldal funkciókat, a teljes weboldal készítés árát, illetve a pontos határidőket. Ezek nélkül bele sem vágunk.

03 -

Ux / web design tervek elkészítése

Az árajánlat elfogadása után nekilátunk a rugalmas rácsrendszerben (grid system) felépített web design tervek elkészítéséhez. Amennyiben weboldal szövegírást is kértél, megkezdjük azt is, hogy lássuk mennyi tartalmat kell a web design terveinkbe „önteni”. A terveket prezentáljuk Neked, és elmondjuk, hogy mit miért alkottunk.

04 -

Weboldal fejlesztés

A web design tervek elfogadása után nekilátunk és kódokat teszünk a design mögé, azaz elkezdejük fejleszteni a weboldalad. Minden egyes részletnek, funkciónak parancsokat adunk. Közben tartalomgyártás is folyik a a háttérben, kollgégánk által megírt tartalmat elhelyezzük a weboldalon. Elkezd minden a helyére kerülni.

05 -

Weboldal tesztelés

Weboldal fejlesztése közben folyamatosan egyeztetünk. A fejlesztés végeztével pedig közösen teszteljük a weboldalt, webáruház funkcióit. Együtt megnézzük az admin felületet, hogy minden adat feltöltés és funkció betölti e a szerepét. Betanítást tartunk, hogy aki majd kezeli a weboldalt könnyedén minden funkciót ismerjen.

06 -

Weboldal átadása

A weboldal tesztelése után kitelepítjük arra a tárhelyre, amelyet az elején megbeszéltünk. Kitelepítés után sem engedjük el a kezed, folyamatosan támogatást biztosítunk frissítések és tartalmak menedzselééshez.

Grafikai referenciáink

Pontos precíz munkáink weboldal készítés, online marketing feladatok, amelyeket a pontos határidők betartásával, pontos web design tervek elkészítésével igyekeztünk megoldani.

Dolgozzunk együtt új projekteden