digitalpixel
Kreatív Ügynökség Budapest

Honlapkészítés

Weboldal készítés előtt állsz? Blog cikkünk segít egy picit információhoz juttatni weboldal elkészítése előtt. Szeretnél még több bevételt és még több elégedett vásárlót?

Honlapkészítés marketing stratégiával, egyedi céljaidra szabott profi honlapot készítünk vállalkozásodnak, 15 év tapasztalattal. Kérd ajánlatunkat és mit pontosan meghatározzuk stratégiádat.

Miért bízd ránk céges honlapod elkészítését?

  • Célod, hogy minél többen megismerjék vállalkozásod?
  • Szakmai hozzáértésedet szeretnéd bemutatni?
  • Új vevőket akarsz szerezni?
  • Szeretnéd bevételeidet megnövelni honlapoddal?

Amennyiben ezekre tudod a választ, akkor felejtsd el a kis honlapkészítő egyszemélyes vállalkozásokat, vagy ingyenes honlapkészítő sablonok megoldásait. Sajnos ezek a megoldások, csak a pénzedet húzzák ki vállalkozásod zsebéből ill. az idődet rabolják. A honlapkészítés után pedig azzal fogsz szembesülni, hogy többet fizettél, mintha egy tudatosan átgondolt, marketing stratégiára alapozott honlapot készítettél volna profikkal.

Mi a digitalpixelnél 15+ év gyakorlattal rendelkezünk, együtt nőttünk fel az internet bevezetésével és gyakorlott marketingesek, web designerek, weboldal fejlesztők, weboldal szövegírók, Google Ads specialisták dolgunk együtt és támogatjuk egymás munkáját a Te projektedet. Legyen szó egy micro weboldal, landing oldal, vagy egy web design elkészítéséről. Sőt! Tudtad, hogy egyik tulajdonosunk reklámpszichológus. Igen, az országban nem sokan tevékenykednek reklámpszichológusok. Nálunk dolgozik Földi Miklós Dániel, aki beleásta magát a ux rejtelmeibe és nagyon sokat adunk a szavára, amikor egy -egy honlapot tervezünk, fejlesztünk.

Meghatározzuk a honlap funkciókat, leképezzük és meghatározzuk a színvilágát. Igen, mindezt tudatosan tesszük, Miklós segítségével. Egy reklámpszichológus tudja, hogy egy adott vállalkozás termékéhez milyen színvilágot, milyen funkciókat használjunk, milyen CTA-kiemeléseket használjunk, hogy a TE vevőköröd azonnal vásároljon vagy megrendelje szolgáltatásod. Mi így kezdünk neki egy honlapkészítésnek. Természetesen mielőtt együtt Veled meghatároztuk marketing stratégiádat. Mert igenis egy felállított marketing stratégia mentén fogunk végighaladni a honlapkészítés során. Közben folyamatosan kommunikálunk Veled, bemutatjuk a honlap koncepció terveket, teszteljük a honlap funkciókat, személyre szabjuk a honlap tartalmat, sőt még a SEO kulcszavak releváns keresését is elvégezzük, hogy a végén honlapod ne csak "ki legyen téve száradni a netre", hanem egy ütőképes, vevőszerző honlappá váljon, megtöbbszörözve bevételedet.