Kik vagyunk

Digitális ügynökségünk dinamikus, fejlődni akaró cégek számára hoz okos és bevételnövelő megoldásokat a webről.

Cégünk múltja 5 évre nyúlik vissza, de cégünk alapítói akkor kezdték a tevékenységet amikor hazánk internetrobbanása történt. Kihasználtuk az akkor gyerekcipőben járó területet és minden időnket, szabadiőnket nem kímélve beletettük ennek az akkor új területnek a felfedezésébe. A mai napig tanulunk, fejlődünk és az eddig tapasztalatainkat megosztjuk a hazai vállalkozások részére. Segítséget adunk cégek sikereihez, egy termék vagy egy szolgáltatás bevezetéséhez. Kampányokat indítunk, weboldalakat készítünk, grafikai megoldásokat adunk, amellyel vállalkozásod még több eredményt ér el. Mindannyian bejártunk több hazai ügynökséget. Tapasztalatokra, tudásra tettünk szert mind a marketing területén, mind pedig a fejlesztések, és a stratégiai tervezés területen.

Mit tudunk adni Neked?

Mérhető bevételnövelést

Egy mondás szerint “a marketing fele kidobott pénz, csak azt nem tudni melyik fele…” Forintra, csatornára pontosan mutatjuk, mi mennyit hozott, nincs pénzkidobás.

Kreativitást

Szép, látványos logót, grafikát, jól működő, modern designt adunk: kedveljük a minimalista, ám szerfelett hasznos, jól befogadható UX megoldásokat.

Rugalmasságot

Mondd el mit akarsz, és mi alkalmazkodunk a kéréseidhez. Van akkora a mozgástér, hogy kéréseid szerint alakítsuk a dolgokat a jobb eredményeid érdekében.

Szakmai minőséget

Folyamatosan követjük az online marketing fejlesztéseket, a trendeket, okos megoldásokat, hogy azt a leghasznosabb formában alkalmazhassuk nálad.