Helló, mi digitális marketing ügynökség vagyunk


Megírjuk kreatív weboldal szövegedet, weboldalt készítünk,
Google ads kampányokat kezelünk

Kérj ajánlatot

Miben vagyunk mások?

Digitális stratégiában gondolkodunkKognitív marketing ügynökség


Cégünk múltja 8 évre nyúlik vissza, de cégünk alapítói akkor kezdték a tevékenységet amikor hazánk internetrobbanása történt. Kihasználtuk az akkor gyerekcipőben járó területet és minden időnket, szabadiőnket nem kímélve beletettük ennek az akkor új területnek a felfedezésébe. A mai napig tanulunk, fejlődünk és az eddig tapasztalatainkat megosztjuk a hazai vállalkozások részére. Segítséget adunk cégek sikereihez, egy termék vagy egy szolgáltatás bevezetéséhez. Kampányokat indítunk, weboldalakat készítünk, grafikai megoldásokat adunk, amellyel vállalkozásod még több eredményt ér el.

Reklámpszichológiai tudásunk van


Digitális felületeink tervezése előtt reklámpszichológiai tudásunkat felhasználva öntünk érzelmeket web design terveinkbe. Fontos, hogy egyes weboldal készítés során ügyfelünk, ügyfelei fejével gondolkodjunk és készítsük el minimalista, letisztult, reszponzív ux design/ web design terveket. Ugyanezt tesszük, amikor webáruház készítésre kérnek fel bennünket. Buyer personákat kutatunk, és meghatározzuk a célközönségüket.

parallax background

Stratégiában gondolkodunk


Kérj ajánlatot


Az alábbi ajánlatkérés gombra tudod felvenni velünk a kapcsolatot. Ezután legfeljebb 8 órán belül válaszolunk és meglátjuk, hogy tudunk-e segíteni. A továbbiakat e-mailben vagy telefonon beszéljük majd meg.


Kérd ajánlatunkat