Mit csinálunk?

Digitális kreativitás a Te cégednél
Weboldal készítés

Minőségi WordPress weblapok és webáruházak készítése. Honlap mobil optimalizálás, látványosan, biztonságos és könnyű kezelhetőséggel.

Online marketing

Keresőoptimalizálás, hírlevélírás, Google Cégem, Waze térkép hirdetések, helyi vállalkozásoknak a webes lehetőségek kimaxolása.

Grafikai megoldások

Brandépítés: logó és arculattervezés online és nyomtatott anyagokon egyaránt, újsághirdetések, szórólapok, plakátok, névjegyek, kiadványok.

Weboldal elemzés

Technikai és tartalmi elemzés, SEO elemzés nagy gyakorlattal. Mit szeretnél elérni és ehhez mik a lehetőségek, eszközök? Mindez milyen ráfordítással éri meg?

Kattintás alapú hírdetések

Google Adwords és Facebook hirdetési fiók kezelése minősített partnerekkel, hatékony kampányok, amivel vevőt találunk, nem pusztán látogatókat.

Szövegírás

Mi vevőül beszélünk. Marketing szövegírás, webszövegírás, online és offline kampányok, szlogenek, cikkek, bemutatkozó szövegek írása, tartalommarketing.

Weboldal készítés és webáruház készítés referenciáink

Mik az erősségeink

Webdesign, látványtervek, UX0%
Webfejlesztés, weboldalkészítés0%
Grafika webre és nyomdára0%
Tartalommarketing0%
Reszponzív hírlevél készítés0%
PPC hirdetéskezelés, Adwords, Facebook0%

Pár adat eddigi
online marketing
munkáinkból

145
Átadott weboldal

Szinte nem is tudnánk olyan iparágat mondani, ahova nem készítettünk volna mobilbarát, gyönyörű weboldalt, webshopot, vagy microsite-ot.

765
Megírt téma

Ügyfeleinktől tanuljuk a legtöbbet, mert meg kell érteni, bele kell tanulni minden témába az autóktól a vitaminokon át a divatig, a B2B szolgáltatásokig.

1800
Sikeres kampány

Az online marketingben az a csodálatos, hogy mérhető és mi mindent megteszünk, hogy az adatokból forintok legyenek. Adwords, Facebook, hírlevél.

203

Elégedett ügyfél

Vannak, akik egy kampányra jöttek, és vannak akikkel évek óta szinte “együtt élünk”. Számodra is van kreatív, rugalmas és jó megoldásunk.