Helló, mi digitális marketing ügynökség vagyunk

Kreatív weboldal szövegírás, ux design készítés

Kérj ajánlatot

Digitális ügynökség vagyunk

Ux / web designt tervezünk, weboldalt készítünk, weboldal szövegírást és ppc hírdetéseket kezelünk, fejlődni akaró cégek számára szállítunk okos és bevételnövelő megoldásokat. Mindezeket reklámpszichológiai tudásunkat kihasználva és belecsempészve projektjeinkbe.


Miben különbözünk, mint más online marketing ügynöskég?


Kognitív marketing ügynökség

Cégünk múltja 5 évre nyúlik vissza, de cégünk alapítói akkor kezdték a tevékenységet amikor hazánk internetrobbanása történt. Kihasználtuk az akkor gyerekcipőben járó területet és minden időnket, szabadiőnket nem kímélve beletettük ennek az akkor új területnek a felfedezésébe. A mai napig tanulunk, fejlődünk és az eddig tapasztalatainkat megosztjuk a hazai vállalkozások részére. Segítséget adunk cégek sikereihez, egy termék vagy egy szolgáltatás bevezetéséhez. Kampányokat indítunk, weboldalakat készítünk, grafikai megoldásokat adunk, amellyel vállalkozásod még több eredményt ér el.

Ux design felületek tervezése,
weboldal készítés előtt

Digitális felületeink tervezése előtt reklámpszichológiai tudásunkat felhasználva öntünk érzelmeket web design terveinkbe. Fontos, hogy egyes weboldal készítés során ügyfelünk, ügyfelei fejével gondolkodjunk és készítsük el minimalista, letisztult, reszponzív ux design/ web design terveket. Ugyanezt tesszük, amikor webáruház készítésre kérnek fel bennünket. Buyer personákat kutatunk, és meghatározzuk a célközönségüket.


Sikeres projektek

Pontos precíz munkáink weboldal készítés, online marketing feladatok, amelyeket a pontos határidők betartásával, pontos web design tervek elkészítésével igyekeztünk megoldani.

Mit tudunk még a fentieken kívül?

Kognitív marketing ügynökség vagyunk! Weboldal késztés és weboldal szövegíráson kívűl segítünk versenytársaid elemzésében, marketing stratégiád kidolgozásában, sőt még grafikai megolásaink is vannak, ha kiadványt szeretnél elkészítetteni.

Olvass bele hasznos cikkeinkbe

Hasznos tanácsokkal látunk el az online marketing területéről. Segítünk tisztán látni, hogy ne járj pórul egy egy weboldal készítés során, hírelvél küldés kapcsán, illetve weboldal szövegírás tippeket vonultatunk fel.

február 22, 2020

Vállalkozásod hirdetése Google Ads-sal

Ügyfél keresés soha nem volt egyszerű feladat, viszont könnyedén meg tudsz jelenni ügyfeleid előtt, amikor potenciális ügyfeleid hasonló cégeket keresnek a google keresőjében. A jó hír, hogy csak az elért eredményekért kell fizetned, amikor valaki a hirdetésedre kattint.
november 24, 2019

Honlapkészítés

Szeretnél még több bevételt és még több elégedett vásárlót? Honlapkészítés marketing stratégiával, egyedi céljaidra szabott profi honlapot készítünk vállalkozásodnak, 15 év tapasztalattal. Kérd ajánlatunkat és mit pontosan meghatározzuk stratégiádat. Miért bízd ránk céges honlapod elkészítését?

Most akkor beszéljünk a saját projektedről


Az alábbi ajánlatkérés gombra tudod felvenni velünk a kapcsolatot. Ezután legfeljebb 8 órán belül válaszolunk és meglátjuk, hogy tudunk-e segíteni. A továbbiakat e-mailben vagy telefonon beszéljük majd meg.