Kreatív tartalommarketing

Weboldal szövegírás


A weboldal szövegírás tanácsadás során megnézzük weboldalad.
Teljes tartalomelemzést is végzünk, de ami a legfontosabb, mindezt meg tudjuk tenni neked, a versenytársaidról.

parallax background

Kreatív tartalommarketing

Seo szövegírás


Az ütős szövegírás a marketing egyik alapja. Figyelemfelkeltő, az adott helyzetre és vevőtípusra szabott üzeneteket, weboldalszövegeket, cikkeket írunk. A klasszikus reklámszövegíráson át a mobilon is jól működő rövid, blokkos szövegszerkezetekig mindent ránk bízhatsz.

A szövegírás és a webes tervezés nálunk teljes összhangban van, így a honlapok, webshopok, landing oldalak, blogok szövegírása jobb eredményt hozhat.

Minden egyes tartalom megírása előtt kulcsszókutatást végzünk, konkurenciaelemzést készítünk, elkészítjük az várható forgalom elemzést, megnézzük a jelenlegi találati listádat és ehhez mérten készítjük el a még jobb tartalmat.

Az adwords hirdetésekkel összhangban magas színvonalú felhasználói élmény minden cél URL-en. Marketing szövegírás pszichológiai ösztönzőkkel a webes olvasási szokásokra alkalmazott tördeléssel.

Egységes és magas színvonalú magyar nyelvű szövegírás, nagyjából 3000- 5000 karakter leütés, hosszan tagolva megírt szöveg, amit a web designer jól be tud illeszteni az oldalba. Nem karakter árasak vagyunk, egy adott árban annyit írunk, amennyi oda kell, nem túl sok de nem is túl kevés.

A témákat egy rövid jegyzetben fogjuk kérni, aztán kidolgozzuk, de kérésre mi is teszünk javaslatot.


A SEO szempontok előnye


A cikk a SEO kritériumoknak megfelel, kulcsszó arányaiban, illetve a Title, description részeket is megírjuk hozzá, ami nem a cikk része, de a weboldalon szerepelnie kell, ez adja a találati lista szövegét a Google-ban.

Ezek fogják alkotni a longtail kulcsszólistát. Ezeket a kulcsszavakat építjük be a weboldal egyes aloldalaiba.


Kulcsszószűrés, vagyis az adott területhez kapcsolódó keresési kifejezések és azok trendjei, mennyisége az elmúlt 12 hónapra. Ezt csomagajánlat megrendelése esetén ajándékba adjuk.

Előnye: ebből a későbbiekben az Adwords kampány sokkal gyorsabban és könnyebben felépíthető, valamint a céloldalhoz a későbbiekben nem kell nyúlni, egyből hirdethető. A hirdetések is olcsóbbak lesznek, mivel a minőségi mutató magasabb lesz.

Vajon hogyan lehetek jobb a konkurenciámnál?


Szövegírás tanácsadás során megnézzük weboldalad. Teljes tartalomelemzést is végzünk, de ami a legfontosabb, mindezt meg tudjuk tenni neked, a versenytársaidról. Így jobban lehet pozícionálni magad. Nem elég jónak lenni, azt el is kell tudni mondani! A szövegírás és a tartalommarketing szolgáltatás könnyebben kiszervezhető, mint gondolnád. Sokszor halljuk azt, hogy “Hú, pont ezt akartam mondani, csak nem tudtam megfogalmazni ilyen frappánsan!”


Kérd ajánlatunkat

Kreatív blogcikkek

Olvass bele publikációinkba


Hasznos tanácsokkal látunk el az online marketing területéről. Segítünk tisztán látni, hogy ne járj pórul egy egy weboldal készítés során, hírelvél küldés kapcsán, illetve weboldal szövegírás tippeket vonultatunk fel.

február 22, 2020

Vállalkozásod hirdetése Google Ads-sal

Ügyfél keresés soha nem volt egyszerű feladat, viszont könnyedén meg tudsz jelenni ügyfeleid előtt, amikor potenciális ügyfeleid hasonló cégeket keresnek a google keresőjében.
november 24, 2019

Honlapkészítés

Szeretnél még több bevételt és még több elégedett vásárlót? Honlapkészítés marketing stratégiával, egyedi céljaidra szabott profi honlapot készítünk vállalkozásodnak.

Eddigi tartalommarketing munkáink

Seo szövegírás portfólió


Kreatív tartalomgyártás

Seo szövegírás profikkal


Most akkor beszéljünk
a Te online tartalmadról!


Az alábbi Ajánlatkérés gombra tudod felvenni velünk a kapcsolatot. Ezután legfeljebb 8 órán belül válaszolunk és meglátjuk, hogy tudunk-e segíteni. A továbbiakat e-mailben vagy telefonon beszéljük majd meg.

Írj nekünk