DigitalPixel | Weboldal, webáruház készítés, honlapkészítés
Reszponzív és szép weboldal készítés, webfejlesztés, honlapkészítés Budapesten. Webáruház készítés, webshop készítés gyors határidővel. Nézze meg portfóliónk:
weboldal készítés, weboldal fejlesztés, webáruház, honlap késztő, honlap készítés landing oldal, reszponzív weboldal, webshop
2253
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2253,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Weboldalkészítés

Reszponzív weboldalak fejlesztése

Számunkra az egyik legfontosabb, hogy ne csak weboldalt, webáruházat, vagy landing oldalakalat készítsünk, hanem egy hatékony marketingeszközt adjunk át megrendelőinknek.

Weboldalkészítéssel közel 15 éve foglalkozunk és mindig megfelelünk a folyamatosan fejlődő technikának és igényeknek, így jelenleg már csak mobilbarát (reszponzív) oldalak készülnek. A weboldalkészítés mellett párhuzamosan kérésre megírjuk a marketing szöveget is, így komplett egészet tudsz átvenni tőlünk. Szeretjük a szép, letisztult, funkcionális oldalakat, és azt látjuk hogy ezzel a közönség is így van. Az  weboldal/webdesign feladata, hogy eredményeket hozzon cégednek, erősítse, felemelje, jól kommunikálja.

Weboldalkészítő cégünk sokféle elvárást teljesít, dolgoztuk családi KKV cégeknek, kereskedőknek, márkaképviseleteknek, de nagyobb intézményeknek, múzeumnak, sőt külföldre is.

Fontosak az elvárásaid, a célcsoportod elvárásai, hiszen jó stílussal, okos megoldásokkal tudsz több vásárlót/ügyfelet szerezni magadnak. Mi viszont a te eredményeidtől leszünk sikeresek.

NÉZD MEG WEBOLDAL KÉSZÍTÉS REFERENCIÁINKAT

Weboldalkészítés, webáruházkészítés árak

Minden projektet egyedileg árazunk, mert a honlap ára a beletett munkától függ, vagyis mit kell, hogy tudjon? Kérésre szövegírással, online marketing eszközökkel, belső SEO -val, nyelvesítéssel is.

Weboldalkészítés, Honlapkészítés Budapest

AKCIÓ! ha  szeptember 30-ig rendelsz webfejlesztést, egy évre szóló rendes tárhelyet és egy *hu, *com, vagy *eu végződésű  választható domaint is adunk mellé. Ha már működő oldalt tervezünk újra, akkor erre nincs szükséged, így egy ingyenes SEO- és tartalomelemzést biztosítunk a felújítandó oldalra.

Mobilbarát weboldal

A weboldalak, landing oldalak  bármilyen okostelefonon, táblagépen (iPad) vagy asztali gépen, laptopon is tökéletesen fognak megjelenni.

Webáruház készítés

Teljeskörű webshop készítés a leghatékonyabb funkciókkal, támogatással
és marketing kampányokkal segítjük vállalkozásodat.

Hírlevél készítés

A mobilra optimalizált, a márkát erősítő, szép hírlevél, DM levél ütős marketingeszköz. Weboldalba integrált feliratkoztatással építs saját listát!

Webdesign

Egy sikeres vállalkozás elképzelhetetlen egyedi arculatú weboldal nélkül. A jó weboldal kommunikál, ügyfeleket hoz. Átgondolt, gyönyörű webdesign készül.