Weboldal készítés határidőre


Weboldal készítés előtt fontos eldöntened pár dolgot. Fontos, hogy legyenek céljaid, hogy mit is vársz az új weboldalad beüzemelése után. Mi pszichológiai tudásunkra támaszkodva segítünk kiaknázni az online teret.


Ajánlatot kérek

Miért bízd ránk WordPress weboldalad elkészítését?

15 éves web fejlesztői tapasztalat


15 éve foglalkozunk weboldal, web design készítéssel, ebből 10 éve WordPress alapon fejlesztünk. Folyamatosan kapcsolatban maradunk Veled és segítjük vállalkozásod online folyamatait.

Weboldal szövegírás

Nem csak weboldalakat készítünk, weboldalad mellé online marketing eszközöket adunk, sőt meg is írjuk annak szövegét

Weboldal karbantartás

A weboldal elkészítése után folyamatosan számíthatsz ránk, karbantartjuk új weboldalad.Folyamatosan segítünk naprakészen tartani új weboldalad. Mind tartalom menedzsementben, mind új funkciók készítésében is.

 

Weboldal határidőre

Kérj ajánlatot


Az alábbi ajánlatkérés gombra tudod felvenni velünk a kapcsolatot. Ezután legfeljebb 8 órán belül válaszolunk és meglátjuk, hogy tudunk-e segíteni. A továbbiakat e-mailben vagy telefonon beszéljük majd meg. Telefonon is hívhatsz minket a 06(20) 438 32 20 -as számon


Kérd ajánlatunkat

Sikeres munkáink

Weboldal referenciáink


Pontos precíz munkáink weboldal készítés, online marketing feladatok, amelyeket a pontos határidők betartásával, pontos web design tervek elkészítésével igyekeztünk megoldani.

Pontos precíz határidők, tűpontos web design tervek, konverzió növelés


Átlagban a megbízástól számított 3-4 hét, de ez függ a visszajelzések gyorsaságától és a munka összetettségétől.

Sok ügyfelünk már csalódott egy-egy weboldalkészítés során, amikor nem készültek el határidőre a kiadott munkák. Nálunk ez nem fordulhat elő. Folyamatosan konzulátlunk és pontos határidőket betartva kezdünk neki a tervezési folyamatoknak. Ahhoz, hogy be tudjuk tartani a határidőket fontos, hogy egy nagyon pontos stratégiát állítsunk fel ügyfeleinkkel.

Kérd ingyenes tanácsadásunkat, gyere el irodánkba és egy jó kávé mellett beszéljük meg a leendő projekt részleteit. Célunk, hogy egy átfogó támogatást kapj új weboldalad mellé!


Ajánlatot kérek
 

Weboldal készítés folyamatok

Ismerd meg munkafolyamatainkat


Weboldal készítés előtt fontos, hogy tisztában legyél a folyamatokkal. Akkor tudunk sikeresen együtt dolgozni, hogy jól átlátod ezeket a weboldal készítési folyamatokat.

01 -

Személyes megbeszélés

Első megbeszélésünk / személyes találkozáunk alkalmával megismerjük vállalkozásod, termékeidet, szolgáltatásodat. Átbeszéljük, hogy milyen céljaid vannak? Mit szeretnél elérni új weboldaladdal? Milyen típusú weboldalt készítsünk? Lesznek e vagy már vannak tartalmaid?

02 -

Személyre szabott árajánlat

Most már tudjuk mindketten, hogy milyen típusú weboldalt kell készítenünk vállalkozásod számára. Az elhangzott adatok alapján elkészítjük a személyre szabott árajánlatunkat. Az árajánlatunk tartalmazza a projektet érintő weboldal funkciókat, a teljes weboldal készítés árát, illetve a pontos határidőket. Ezek nélkül bele sem vágunk.

03 -

Ux / web design tervek elkészítése

Az árajánlat elfogadása után nekilátunk a rugalmas rácsrendszerben (grid system) felépített web design tervek elkészítéséhez. Amennyiben weboldal szövegírást is kértél, megkezdjük azt is, hogy lássuk mennyi tartalmat kell a web design terveinkbe „önteni”. A terveket prezentáljuk Neked, és elmondjuk, hogy mit miért alkottunk.

04 -

Weboldal fejlesztés

A web design tervek elfogadása után nekilátunk és kódokat teszünk a design mögé, azaz elkezdejük fejleszteni a weboldalad. Minden egyes részletnek, funkciónak parancsokat adunk. Közben tartalomgyártás is folyik a a háttérben, kollgégánk által megírt tartalmat elhelyezzük a weboldalon. Elkezd minden a helyére kerülni.

05 -

Weboldal tesztelés

Weboldal fejlesztése közben folyamatosan egyeztetünk. A fejlesztés végeztével pedig közösen teszteljük a weboldalt, webáruház funkcióit. Együtt megnézzük az admin felületet, hogy minden adat feltöltés és funkció betölti e a szerepét. Betanítást tartunk, hogy aki majd kezeli a weboldalt könnyedén minden funkciót ismerjen.

06 -

Weboldal átadása

A weboldal tesztelése után kitelepítjük arra a tárhelyre, amelyet az elején megbeszéltünk. Kitelepítés után sem engedjük el a kezed, folyamatosan támogatást biztosítunk frissítések és tartalmak menedzselééshez.

Startégiában gondolkodunk


Kérj ajánlatot és mi 2 órán belül válaszolunk leveledre. Minden beérkező üzentere válaszolunk, és visszajelzést küldünk.