digitalpixel
Kreatív Ügynökség Budapest

WordPress weboldal készítés garanciával, folyamatos havi karbantartással

01.

WordPress
weboldal
készítés

Fő irányvonalunk a weboldal fejlesztés, web design készítéssel, ebből 15 éve WordPress alapon fejlesztünk. Minden egyes projekt indulásakor web design tervet /ux design tervet készítünk. Így a fejlesztés elkezdése előtt már tudatosan, átgondolt design terv mentén haladunk. A web design tervek elkészítése 5-10 munkanap, annak függvényében, hogy mekkora projektről beszélünk. Egy egyszerű bemutatkozó weboldal, web design elkészítése 3-5 munkanap.  Ameddig egy nagyobb vállalati weboldal akár 10 munkanap is lehet.

02.

Hogyan kezdünk neki a weboldal fejlesztésnek?

Először is meghallgatunk Téged, hogy mit is szeretnél kommunikálni az új weboldallal. Nem mindegy, hogy egy sima vállalati / bemutatkozó weboldalt szeretnél vagy egy "lead" generáló weboldalt, ami bemutatja a legújabb termékedet / szolgáltatásodat és még online kampányaidból is ide érkeznek a látogatók. Fontos, hogy már a tervezés megkezdése előtt kialakítsuk a weboldal célját.  Ezután állunk neki az egyedi web design /ux design tervezésnek.

online marketing, ppc kampányok
03.

Miért válassz minket?

Tapasztalt csapatunk segít kialakítani az ideális online marketing stratégiát, szem előtt tartva céged egyedi igényeit és piaci környezetét. Számos elégedett ügyfelünknek köszönhetően biztosak vagyunk benne, hogy segíthetünk vállalkozásod online sikerének elérésében.

Ne hagyd ki a digitális lehetőségeket, csatlakozz hozzánk, és tegyük együtt felejthetetlenné a vállalkozásod online jelenlétét!

Weboldal készítés folyamatai

Web design terv készítés

Meghatározzuk a weboldal célját és a látogatók viselkedését. Meghatározzuk, hogy milyen funkciókat kell beépíteni az új weboldalba. Minden esetben egyedi design tervet készítünk, amely mobil eszközökre is optimalizált. Kiválasztjuk a domain nevet és a tárhelyet.

Weboldal fejlesztés

Az elfogadott web design tervek alapján megkezdjük a webprogramozást és a funkciók beépítését a weboldalba. Kiegészítjük látványos animációs elemekkel, hogy a látogatókat is meggyőzzük jó helyen járnak. Közben folyamatosan kapcsolatban maradunk Veled és prezentáljuk a folyamatokat.

Weboldal tesztelés

A weboldalt első körben egy ún. teszt tárhelyen fejlesztjük, „eldugva  a nyilvánosság” elől. Itt lehetőségünk lesz monitorozni az összes funkciót, animációt az új épülő weboldalon. Természetesen minden ami a web design terven eldöntött volt,  itt, egy az egyben meg fog jelenni és lehetőség van még hozzátenni.

Weboldal átadás

Amikor minden funkció működik és minden tartalom a helyén van, megkezdjük a weboldal teljes élesítését. Beállítjuk az előre egyeztetett tárhelyet és áttelepítjük a teszt tárhelyről a hivatalos domain név alá a weboldalt. A weboldal átadás után is számíthatsz ránk, karbantartjuk weboldalad.

Dolgozzunk együtt

Kérj ajánlatot, hogy pontos célzott ajánlatot tudjunk adni új weboldalad elkészítéséhez!