digitalpixel
Kreatív Ügynökség Budapest

Google Ads hirdetés

A Google Ads kattintásalapú hirdetési rendszer, egy olyan platform ahol a Google keresőjében jelenik meg a hirdetésed. Fizetned csak is kattintások után kell. Te döntheted el, hogy hol, mikor jelenjen meg a hirdetésed, sőt még azt is Te döntöd el, hogy mennyit fogsz fizetni egy-egy hirdetésért.

 

Hogyan működik a Google Ads (Adwords)?

A Google Ads kattintás alapú hirdetési rendszer, egy olyan platform ahol a Google keresőjében jelenik meg a hirdetésed. Fizetned csak is kattintások után kell. Te döntheted el, hogy hol, mikor jelenjen meg a hirdetésed, sőt még azt is Te döntöd el, hogy mennyit fogsz fizetni egy-egy hirdetésért.

Miért jó a Google Ads?

A weboldal elkészítése után viszonylag elég gyorsan a Google keresőjében az első oldalra tudsz kerülni. Mindezt anélkül, hogy sok időt fektetnél SEO-ra. Tehát, ha elkészült a weboldal egy friss tartalommal és a Google a találati ranglistán viszonylag leghátulra sorolna, a Google Ads segítségével egyből „első oldalas megjelenésed lehet.”

Tehát fizetés ellenében a Google felületén egyből megjelensz és mindezek mellet használhatod a Google algoritmusát. A Google mindent tud a keresők szokásairól, mivel egy nagy létszámú közönség keres rengeted szolgáltatást, terméket. Tehát a Google-nak a legnagyobb piaci részvéte, ezért is aki interneten keres, azaz kereső legalább a 90%-át eléred kampányaiddal.

Szeretnél többet megtudni a Google Ads hirdetésekről?
Segítünk!

Az alábbi ajánlatkérés űrlapon keresztül tudod felvenni velünk a kapcsolatot. Ezután legfeljebb 8 órán belül válaszolunk és meglátjuk, hogy tudunk-e segíteni. A továbbiakat e-mailben vagy telefonon beszéljük majd meg